Kesän 2019 kokous

15.8.2018

Ensi kesän tapaamispaikka ja -aika on alustavasti sovittu. Lopullinen päätös tehdään helmi-maaliskuussa.

Sukuseuran hallitus päätti kokouksessaan valmistella kesän 2019 kokousta pidettäväksi Kiteellä sijaitsevassa Suomen Pietarhovissa joko lauantaina 27.7. tai viikkoa myöhemmin 3.8. Nyt on sukuseuran jäsenillä tilaisuus esittää toivomuksiaan siitä, kumpi päivistä valitaan.

Kokousasiat päätettiin valmistella niin, että tilinpäätöstiedot ym. aineisto saadaan hyvissä ajoin kokouskutsun liitteeksi, jotta itse kokous menisi mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti ja aikaa jäisi mukavaan yhdessäoloon enemmän.

Lisäksi lapsille on tulossa erillistä ohjelmaa kokouksen ajaksi. Tähän antaa Suomen Pietarhovin iso puistoalue museoineen ja eläimineen hyvät mahdollisuudet. Löydät paikasta kuvia ja tietoa osoitteesta www.pietarhovi.fi.